Retourneren

Hoe retourneer ik mijn pakket?

 

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je ze binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. Wanneer je de artikelen wilt ruilen/retourneren dien je de onbeschadigde en tevens ongedragen artikelen in originele verpakking (inclusief kaartjes en labels) te versturen.

Rosmode zal binnen 3 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL is betaald) dan wel de opdracht aan de creditcardmaatschappij verstrekken het bedrag bij te schrijven.

Volg de instructies op de aangeleverde pakbon

1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
2. Plak een A4 met ons retouradres op het pakket.
3. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POSTNL punt en reken het retourpakket af.
4. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:

Rosmode
Galerij 162
1181 ZS Amstelveen

Retourvoorwaarden:

  • Artikelen moeten met originele verpakking retour gezonden worden.
  • Het artikel moet in onbeschadigde staat retour gestuurd worden
  • Het artikel mag binnen 14 kalender dagen retour worden gestuurd.
  • De aangehechte labels en het prijskaartje van Rosmode moeten intact zijn en niet zijn verwijderd.
  • Het artikel is in ongedragen, ongewassen en ongebruikte staat.
  • Alle schoenen dienen gepast te worden op een schone ondergrond totdat je zeker bent van je aankoop. Schoenen dienen geretourneerd te worden in de originele, onbeschadigde schoenendoos.
  • Tassen en accessoires dienen geretourneerd te worden inclusief de eventuele bijgesloten kaartjes, dustbag en overige extra bijgeleverde items.
  • Zwemkleding dient altijd gepast te worden over eigen ondergoed
  • Ondergoed kan niet gepast worden aangezien het alleen in de originele verpakking retour gestuurd mag worden
  • Sommige items hebben een label met “retourneren is alleen mogelijk met aangehecht label”. Indien dit label kapot of niet aanwezig is, wordt de retourzending niet geaccepteerd.

Let op: Geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden mogen geweigerd worden door Rosmode en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.

Returns

We offer a 14-calendar day return policy to return one or more items you have received, starting from the day you receive your order.

All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials.

You can send all returns to:

Rosmode
Galerij 162
1181 ZS Amstelveen