LINGERIE & BADMODE

Beachwear

De badmode afdeling heeft één van de grootste collecties in Nederland met alle topmerken waarvan vele die wij exclusief voeren in Nederland. Rosmode staat bekend om het grote assortiment in bijzondere cupmaten.

Marie jo Beach
Prima Donna Beach
Cyell Beach
Maryan Melhorn
Devotion
Luli Fama
Vacanze Italiane
Nicole Olivier
Twinset
Roidal
WaterCult
Ani-Ani

Lingerie

Omdat wij geloven in de onze specialiste en de persoonlijke adviezen die komen kijken bij de aankopen van Lingerie & Beachwear laten wij op onze website een selectie zien van wat het nieuwe seizoen brengt en wat wij altijd kunnen bestellen op maat. Wij nodigen u graag uit bij ons in de winkel voor een op maat gemaakt advies.

Marie Jo
Empreinte
Prima Donna
Lise Charmel
Aubade
Marie Jo L’aventure
Prima Donna Twist

Home Wear

Heerlijke lounge wear, zachte badjassen, verleidelijke nachtkleding .Wij hebben het mooiste voor je uitgezocht.

Goldbergh Sport
Essenza
Rosemunde
Cyell Nacht
Marjolaine

De grootste collectie dames badmode en lingerie shop je bij Rosmode

Rosmode heeft dé badmode collectie van Nederland, je vindt bij ons namelijk de mooiste badmode van bekende merken. Enkele van deze merken vind je exclusief bij ons in de winkel. Of je nu op zoek bent naar een mooie bikini of een mooi lingeriesetje, wij hebben precies wat jij zoekt. Een van de redenen waarom Rosmode bekend staat om zijn lingerie en badmode collectie, is omdat wij een ruime keus hebben voor bijzondere cupmaten. Of je nu een kleine cupmaat hebt of juist een grotere cupmaat, je kunt bij ons terecht.

De mooiste badmode van bekende merken

Ben je op zoek naar een mooie bikini of badpak? In onze winkel vind je een ruime keus aan de mooiste badmode van bekende merken zoals Aubade beach, Marie jo Beach, Prima Donna Beach, Cyell Beach, Maryan Melhorn en nog veel meer. Elke zomer hebben wij weer een prachtige collectie volgens de laatste trends. Of je nu voor een mooi basic zwart badpak gaat of een kleurrijke bikini, je vindt je nieuwe favoriete items bij Rosmode.

De mooiste lingerie van bekende merken 

Naast onze collectie badkleding, hebben wij ook een ruime keus aan mooie lingerie. Ook in onze lingerie collectie hebben wij een hele ruime selectie aan cupmaten, zodat je ook met een grotere of kleinere cupmaat je nieuwe favoriet weet te vinden. Onze lingerie collectie bestaat uit verschillende basic items, zoals mooie bh’s, slips en strings. Daarnaast hebben wij ook diverse luxe setjes, afgewerkt met prachtig kant in zwart, wit of andere mooie kleuren. Onze lingerie collectie bestaat uit items van merken als Empreinte, Prima Donna, Marie Jo, Lise Charmel, Aubade, Marie Jo L’aventure en Proma Donna Twist.

Onze lingerielijn is verkrijgbaar in onze winkel in Amstelveen. Online geven we jou een impressie wat voor soort lingeriemerken wij in onze collectie hebben. Wij geven jou graag een persoonlijk advies in onze winkel.